oxygen preload

Privacy policy

Privacy policy

Η πλοήγηση στο oxygen-store.gr είναι ελεύθερη για όλους τους χρήστες χωρίς να απαιτείται προηγουμένως δήλωση των προσωπικών δεδομένων τους. Η δήλωση κάποιων προσωπικών στοιχείων (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση κ.λ.π.) κρίνεται απαραίτητη μόνο στην περίπτωση που ο χρήστης θέλει να δημιουργήσει λογαριασμό για να γίνει μέλος της ιστοσελίδας, προκειμένου να μπορεί να αγοράσει κάποιο προϊόν. Τα προσωπικά αυτά δεδομένα αποσκοπούν αποκλειστικά και μόνο στην εξασφάλιση της λειτουργίας των υπηρεσιών της ιστοσελίδας και η χρήση τους γίνεται πάντοτε σύμφωνα με τους παρόντες όρους, τη σχετική νομοθεσία (Ν.3471/2006 (ΦΕΚ 133/Α/28.06.2006) για την «Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και την τροποποίηση του Ν.2472/1997), καθώς και τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την Προστασία Δεδομένων (GDPR). Το oxygen-store.gr ζητά μόνο τα προσωπικά στοιχεία που απαιτούνται ώστε ο χρήστης να συμμετάσχει με απόλυτη επιτυχία στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας.

Information we collect:

Φόρμα Επικοινωνίας: Με την συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας, θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία, όπως το όνοματεπώνυμο , η διεύθυνσή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός σταθερού ή/και κινητού τηλεφώνου, επωνυμία οργανισμού, θέση στην εταιρία, διεύθυνση κατοικίας ή έδρας οργανισμού, προκειμένου να αποθηκευτούν και να ολοκληρώσετε μία παραγγελία. To oxygen-store.gr δύναται να διατηρεί σε αρχείο και να επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβει κατόπιν σαφούς ενημέρωσης και συναίνεσης του υποκειμένου των δεδομένων, για συγκεκριμένο σκοπό, με συγκεκριμένη διάρκεια και με ασφάλεια. Τα Προσωπικά Δεδομένα τηρούνται για όσο καιρό διαρκεί η επικοινωνία με τον χρήστη, και όσο απαιτεί η κείμενη νομοθεσία ή τυχόν συμβατική υποχρέωση, αναλόγως και με τη φύση του θέματος. Σεβόμενο τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων των χρηστών του, το oxygen-store.gr δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο, παρά μόνον και εφόσον αυτό επιβάλλεται από την νομοθεσία τις αρμόδιες αρχές (νόμιμο αίτημα δικαστικών, αστυνομικών ή άλλων διοικητικών αρχών, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις). Ο χρήστης έχει στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης. Ειδικότερα, ο χρήστης έχει δικαίωμα πρόσβασης στα Προσωπικά Δεδομένα του, δικαίωμα διόρθωσης ή συμπλήρωσης αυτών, δικαίωμα διαγραφής τους εφόσον έχει ολοκληρωθεί ο σκοπός Επεξεργασίας, δικαίωμα περιορισμού της Επεξεργασίας, δικαίωμα στη φορητότητά τους και δικαίωμα εναντίωσης στην περαιτέρω Επεξεργασία, καθώς και όποιο άλλο δικαίωμα του αναγνωρίζει ο Νόμος. Ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα της ανάκλησης της συγκατάθεσής του αναφορικά με την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων του. Η ανάκληση γίνεται με απλή δήλωση ηλεκτρονικά με αποστολή email στο info@oxygen-store.gr

Cookies

Oxygen-store.gr has the ability to use Cookies in order to facilitate the operation of its services. Cookies are small files (text files), which are sent and stored on the user's computer, allowing websites like this to function smoothly and without technical anomalies. Cookies allow the collection of multiple user options as well as the identification of users / members and facilitate their access to the website, while collecting data to improve its content. Cookies do not cause harm to users' computers or to the files stored on them. Our page uses the following cookies for its operation: - Necessary cookies for its operation, such as for the selection of products, user connection and other user options, which are valid only for each session (session cookies) - Cookies that have been set by Google Analytics to generate traffic statistics and some of them are permanent, to identify future visits
remove

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.

Skip to content